4,5 miljoen dollar korting voor villa Jennifer Lopez met fitnessstudio en bioscoop

woensdag 08 februari 2017 15:25
4,5 miljoen dollar korting voor villa Jennifer Lopez met fitnessstudio en bioscoop

“Negen slaapkamers, dertien badkamers en kolossale keuken met marmeren werkbladen” 

Naast negen slaapkamers, dertien badkamers, acht open haarden, een kolossale keuken, een grote woonkamer met bar, krijgt u er een fitnessstudio, een bioscoop met twintig stoelen, een professionele opnamestudio, een zwembad en een barbecueplaats bij. En het leukste? Jennifer Lopez geeft u 4,5 miljoen dollar korting als u haar huis in Hidden Hills koopt.

Jennifer Lopez ging voor 100 procent winst op het huis dat ze samen met inmiddels ex Marc Anthony kocht voor 8.200.000 dollar. Maar nu, bijna twee later, vraagt Lopez nog slechts 12,5 miljoen dollar.

De zangeres zette in januari 2015 in alle stilte haar Hidden Hills-villa in de verkoop, dat ze in 2010 kocht voor $8.200.000 met toenmalig echtgenoot Marc Anthony. Ze dacht het huis in Hidden Hills, een van de betere buurten in Los Angeles, te kunnen verkopen voor ruim het dubbele. Maar de vraagprijs van $17.000.000 lokte geen kopers. Lopez haalde het huis uit de verkoop. Nu is het weer te koop voor een wat realistischere prijs. Jennifer wil nu nog ‘maar’ $12.500.000. Toch nog een leuke $4.300.000 boven de prijs waar zij het zelf voor kocht.

Riante villa

Met 1700 vierkante meter woonoppervlak mag het gerust een ruime woning genoemd worden. Er zijn negen slaapkamers, dertien badkamers, een kolossale keuken met marmeren werkbladen, een grote eetkamer en een nog grotere woonkamer met bar. Een trap leidt vanuit die woonkamer naar de wijnkelder.

De celeb-sized master suite beslaat de gehele zuidvleugel van de bovenste verdieping en omvat een grote slaapkamer met hemelbed, een kleinere zitkamer met open haard, een eigen stenen terras met prachtig uitzicht en twee inloopkasten. 

Ook is er een enorme dans/fitnessstudio, een bioscoop met twintig stoelen en een professionele opnamestudio. Koud krijg je het er ook niet, want er zijn maar liefst acht open haarden. Buiten is een goed onderhouden tuin voorzien met een zwembad en een barbecue. In de garage is er ruimte voor acht auto’s.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...