Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

9de Open Wervendag van Confederatie Bouw

maandag 30 maart 2015 09:15
9de Open Wervendag van Confederatie Bouw

“Open Wervendag, een drie-in-één evenement” 

Op zondag 31 mei 2015 vindt opnieuw één van de jaarlijkse topevenementen van de bouwsector plaats: Open Wervendag. Meer dan honderd bouwbedrijven zullen in heel het land hun vooruitstrevende bouwprojecten aan het grote publiek tonen. Tijdens deze dag krijgen de bezoekers alvast de kans om kennis te maken met de meest spectaculaire werven en de meest geavanceerde bouwtechnieken.

De Confederatie Bouw geeft iedereen met dit initiatief de kans om zelf te ontdekken hoe vernieuwend en boeiend de bouw is. Vooraanstaande bouwbedrijven en bouwheren tonen enkel op die dag toonaangevende projecten waar wij samen trots op kunnen zijn. “De bouw staat als ijzersterke en grootste werkgever in ons land voor innovatie, duurzaamheid, kwaliteit met focus op wonen, zorg en mobiliteit, en passie voor zijn beroep,” klinkt het vanuit de organisatie. 

Leefkwaliteit centraal

Wonen, werken, zorg en ontspanning moet groen, duurzaam, kwalitatief, comfortabel en toegankelijk zijn. “Dat dit allemaal wel degelijk kan, ontdekt u op Open Wervendag. Want alle projecten vertalen hoe onze omgeving er morgen uitziet. Hoe wij morgen zullen leven en wonen. Indrukwekkende woon- en kantoorgebouwen, bruggen, tunnels, sluizen, ziekenhuizen en zorginstellingen, cultuur-en recreatie, administratieve centra, windmolenparken, sluizen... De leefkwaliteit van morgen staat centraal in wat er voor u vandaag wordt gebouwd.”

72.000 bezoekers op OWD 2014 genoten van dit uniek evenement en komen graag terug naar de volgende editie op zondag 31 mei 2015.

(Bron: Openwervendag.be)


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...