Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Acteur Patrick Dempsey koopt strandhuisje

donderdag 11 december 2014 09:24

“Leuk tweede huisje aan het populaire strand” 

Patrick Dempsey, Dr. McDreamy uit ‘Grey’s Anatomy’ en zijn vrouw Jillian hebben 1.900.000 dollar (ofwel 1.529.335 euro) neergeteld voor een huisje een mijl ten oosten van Venice Beach, een van de populairste stranden van Californië.

De drie verdiepingen van de uit 1950 daterende bungalow zijn in 2005 onder handen genomen door Touraine Richmond Architects en verbouwd tot een moderne woning met drie slaapkamers en een apart kantoor met eigen ingang. Veel glas en golfplaten maken het tot een bijzonder pand.

Binnentuinen

Op de begane vloer is een woon-eetkamer-keuken die toegang biedt naar verschillende kleine patio’s en binnentuinen. Op de tweede verdieping is een slaapkamer met een groot terras op het dak van de carport. De bovenste verdieping telt twee slaapkamers en heeft een terras van 30 vierkante meter.

Het wordt voor Dr. McDreamy en zijn vrouw niet hun hoofdverblijf, maar een leuk tweede huisje dichtbij het populaire strand van Venice Beach. Het stel blijft wonen in hun huis in Malibu’s Zuma Beach dat zij in 2009 kochten voor $ 7.000.000.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...