Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Actrice Jennifer Lawrence koopt eerste huis

donderdag 13 november 2014 11:37

"Vijf slaapkamers, zes badkamers, fitnessruimte, zwembad én prinsessentrap" 

Eind oktober heeft actrice Jennifer Lawrence in Beverly Hills Californië haar eerste huis gekocht. De 24-jarige ster uit The Hunger Games kocht een fijne woonst in dezelfde straat als Nicole Kidman en Ashton Kutcher en legde hiervoor om en bij de acht miljoen dollar (6,5 miljoen euro) op tafel. De vorige eigenares van de groene villa is ook geen onbekende. Jennifer neemt het over van Jessica Simpson.

Stulpje voor sterren

Het huis werd in 1991 gebouwd en beschikt over 5 slaapkamers en 6 badkamers. De 515 m² wordt verder opgevuld door onder meer een fitnessruimte, een vijver, een zwembad en een echte prinsessentrap. Ook een dakterras kijkt uit op de indrukwekkende achtertuin.

Voor Jessica Simpson woonden ook Paul Hogan en Ellen DeGeneres er. Penelope Cruz en Javier zijn de overburen en ook Nicole Kidman en Keith Urban en Ashton Kutcher en Mila Kunis wonen in de straat.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...