Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Amerikaanse luxueuze villa te koop voor 195 miljoen dollar

woensdag 12 november 2014 08:53
Amerikaanse luxueuze villa te koop voor 195 miljoen dollar

“Paleisachtige villa met bioscoop en balzaal” 

Een luxueuze villa in het Californische Beverly Hills staat voor 195 miljoen dollar (ongeveer 158 miljoen euro) te koop. De paleisachtige villa in mediterrane stijl met 12 slaapkamers en 23 badkamers ligt in een 10 hectare grote tuin. Dat schrijft vastgoedmakelaar Joyce Rey op haar website. Het "Palazzo di Amore" beschikt over een wijngaard, een waterval en zwembaden. Het twee verdiepingen tellende complex met "spectaculair uitzicht" is met de beste materialen gebouwd, luidt het voorts.

Parking voor 150 wagens

De huidige eigenaar is de Amerikaanse miljardair en bouwondernemer Jeff Greene. Volgens de Wall Street Journal en de Los Angeles Times had Greene het nog niet voltooide complex in 2007 na een faillissement voor 35 miljoen dollar verworven. Hij investeerde nog eens rond de 25 miljoen dollar in de verdere afwerking, zei Greene in de Wall Street Journal.

Naast een bioscoop voor 50 toeschouwers is er ook een balzaal, waarin 200 gasten aan tafel kunnen geplaatst worden. Er is ook een parking waar gemakkelijk 150 wagens een plaatsje kunnen vinden, luidt het op de vastgoedsite. 

(bron: Belga)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...