Appartementen met zeezicht en ruime terrassen

dinsdag 21 juli 2015 14:00
Appartementen met zeezicht en ruime terrassen

"Zomerse opendeurdagen aan de kust" 

Op zaterdag 25 juli 2015 en 1 augustus 2015 organiseert Vlaemynck Vastgoedmanagement zomerse opendeurdagen voor hun residentie Le Manoir in Duinbergen. Tussen 14u en 17u kunnen liefhebbers de appartementen bezoeken zonder afspraak en zonder verplichting.

Le Manoir is een project op één van de laatste locaties met zeezicht in Duinbergen, en bestaat uit zes appartementen, zes bergingen en eenentwintig garages. Het gebouw is zo georiënteerd dat alle appartementen zeezicht hebben en is gekenmerkt met hoogwaardige materialen voor zowel binnen - als buitenafwerking. Om rust en zicht te garanderen, liggen de appartementen op het gelijkvloers op 1.60 meter boven het straatniveau. Deze appartementen beschikken daarenboven over zeer ruime terrassen en telkens drie slaapkamers. Het eerste verdiep beschikt over twee appartementen met twee of drie slaapkamers aan de achterkant met zuidwestelijk gerichte terrassen en zeezicht uit de living. Het hoogste verdiep bevat dan weer twee tweeslaapkamer-appartementen met zowel terras aan de noord- (zee) als aan de zuidkant. Voor de afwerking werd daarenboven ook samengewerkt met drie gerenommeerde interieurarchitecten: Bieke Vanhoutte, Kurt Wallaeys en Philip Simoen.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 25 juli en zaterdag 1 augustus van 14u tot 17u en dat in Le Manoir in Duinbergen.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...