Barry Hay verlaagt vraagprijs van zijn miljoenen villa op Curacao

dinsdag 10 mei 2016 14:30

“Prachtige villa op unieke locatie met zes slaapkamers en vijf badkamers” 

Golden Earring zanger Barry Hay zette begin dit jaar zijn droomvilla op Curacao te koop voor een bedrag van iets onder de 2,2 miljoen euro. Helaas kwam er geen koper opdagen en dan zit er maar één ding op.

Zijn droomvilla op het exotische eiland Curacao staat nu iets meer dan vier maanden te koop voor een prijs van 2,2 miljoen euro. Maar al die tijd is Golden Earring zanger Barry Hay er niet in geslaagd om een koper te vinden. Hij heeft dan ook besloten om de prijs te verlagen naar iets meer dan 2 miljoen euro. Zo geeft de zanger een korting van om en bij de 116.000 euro. De verkoop heeft overigens niets te maken met het feit, dat hij terug zou willen gaan naar Nederland. Barry heeft aangegeven juist op het eiland te willen blijven wonen en een ander huis te willen kopen.

Unieke locatie

De koper krijgt in ieder geval een prachtige villa op een unieke locatie. De totale woonoppervlakte bedraagt 715 vierkante meter en in totaal beschikt het optrekje van Barry over elf kamers, waaronder zes slaapkamers en vijf badkamers, verdeeld over twee woonlagen. De villa biedt volop privacy. Niet alleen ligt het op een stuk grond van bijna 12.000 vierkante meter, het wordt ook nog eens 24 uur per dag bewaakt, gezien het op een resort ligt.

Vanuit de masterbedroom kijk je uit op je privézwembad en de Caribische Zee. Er is eveneens een inloopkast en een luxueuze badkamer voorzien. De keuken, met kookeiland en L-vormige bar, is voorzien van alle nodige apparatuur

(Bron: Bekendeburen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...