Batibouw 2016 - een eerste blik op de beurs

dinsdag 24 november 2015 13:00
Batibouw 2016 - een eerste blik op de beurs

“Aanbod is uitgebreid en goede raad nooit veraf” 

Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart zwaaien de deuren van Batibouw opnieuw open. Met een duizendtal exposanten die veertien sectoren vertegenwoordigen, is Batibouw de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector.

Dit jaar heeft Batibouw twee grote thema’s. ‘Laat u goed omringen van A tot Z’ wil de gidsende rol van de beurs benadrukken. De meeste mensen bezoeken de beurs als bouwers en verbouwers, maar ook professionelen waaronder architecten, installateurs en elektriciens zijn er aanwezig. Voor de exposanten is het belangrijk om zowel particulieren als professionelen te ontvangen op hun stand. Voor advies over hun projecten kunnen de bezoekers terecht bij de exposanten, die hen met raad en daad zullen bijstaan. Ook in het adviespaleis kunnen bezoekers zich laten omringen door experts van de verschillende overheden, financiële instellingen, bouwfederaties en architectenverenigingen. Batibouw is de grootste beurs voor elk van haar sectoren, van dakafwerking over keukenapparatuur tot tuininrichting. Wie Batibouw bezoekt en om welke reden dan ook, het aanbod is uitgebreid en goede raad is nooit ver af.

Vijf zintuigen

Dat staat in direct verband met het thema ‘Ervaar Batibouw met uw 5 zintuigen’. Batibouw bezoeken betekent een meerwaarde in het aankoopproces van de consument, omdat ze er kunnen kijken, vergelijken, aanraken, uitproberen enzovoort. Zo wordt Batibouw een échte ervaring en een belangrijke stap tussen online research en de actie tot aankoop.

Naast de exposanten die hun meest innovatieve producten voorstellen, worden debatten en evenementen georganiseerd die de bezoeker kan bijwonen.

Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart 2016 zwaaien de deuren van Batibouw opnieuw open.

(Bron: Bouw en Wonen)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...