Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Belgische beurs voor uw tweede verblijf staat voor de deur

maandag 09 februari 2015 10:08
Belgische beurs voor uw tweede verblijf staat voor de deur

"Een tweede verblijf... een droom voor velen" 

Droomt u van een tweede verblijf in binnen- of buitenland? Wenst u juridische en fiscale informatie omtrent de aankoop van een tweede verblijf? Ontdek dan ruim 25 landen, waaronder toplocaties in Spanje, Frankrijk, Italië én een uitgebreid dagelijks seminarieprogramma op Second Home International. Deze Belgische beurs voor het tweede verblijf loopt van 6 tot 8 maart 2015 en voorziet geïnteresseerden alvast van de nodige inspiratie.

Maar liefst 140 exposanten, van makelaar tot vakantieparken, nemen de bezoekers mee naar de wondere wereld van de tweede verblijven en verstrekken een handvol informatie over diverse landen en hun talrijke regio's. Want een nog steeds toenemend aantal mensen, voornamelijk tussen 35 en 65 jaar, is op zoek naar een eigen plek onder de zon of naar een locatie waar zij zich vrij van stress kunnen ontspannen. Tweede verblijven doen het bovendien nog steeds goed als investering om een aantrekkelijk verhuurrendement te realiseren.

Seminarie

Tijdens de beursdagen worden doorlopend lezingen en presentaties verzorgd door deskundigen, actief voor gerenommeerde organisaties. Deze seminars voorzien de bezoekers van waardevolle en bijzonder nuttige informatie. "Thema's als wat vastgoed kan betekenen voor uw pensioen of nalatenschap aan uw dierbaren worden behandeld. Het aankoopproces voor landen als Turkije, Oostenrijk, Verenigde Staten, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Italië en Portugal worden onder de aandacht gebracht. Tevens zijn er seminars over hoe u uw tweede huis succesvol kunt verhuren. Na iedere lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen," klinkt het vanuit de organisatie.

De beurs Second Home International wordt twee keer per jaar georganiseerd. De voorjaarseditie zal plaatsvinden van 6 maart tot en met 8 maart in Flanders Expo Gent. U bent telkens welkom van 11 uur tot 18 uur. De toegangsprijs per persoon is 15 euro, toegang voor kinderen onder de 12 jaar is gratis. 

(Bron: Second Home International)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...