Beyoncé en Jay Z huren villa voor 400.000 dollar per maand

woensdag 28 juni 2017 13:00

“Tijdelijke woning voor de zomer” 

Beyoncé en Jay Z hebben hun te vroeg geboren tweeling mee mogen nemen uit het ziekenhuis. Het jongetje en meisje mogen nu samen met zusje Blue Ivy en hun ouders naar een tijdelijk, superluxueus huurhuis in Malibu dat Beyoncé en Jay Z hebben gehuurd voor 400.000 dollar per maand. 

Een groter gezin betekent voor Beyoncé en Jay Z ook een groter huis natuurlijk. Dus heeft het echtpaar dat nu drie kinderen heeft een huis gehuurd met uitzicht op de Grote Oceaan met een woonoppervlak van 1100 vierkante m² in Malibu. Het huis, op een stuk grond van 1.7 hectare, heeft vijf slaapkamers en acht badkamers. De villa stond te koop voor 25 miljoen dollar.

Indeling

Er is een gastronomische keuken, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een bioscoop, een wijnkelder, meerdere zwembaden en een kindvriendelijk pierenbadje. Er is eveneens een gastenverblijf en er zijn diverse tennisbanen. Ook de privacy is gegarandeerd dankzij hoge muren rondom het huis.

De bedoeling is dat het gezin er de hele zomer blijft totdat ze een permanente woning hebben gevonden in Los Angeles.

Beyoncé won zondagavond nog vijf BET Awards, voor beste R&B- of popartiest, video van het jaar, album van het jaar, beste videoregisseur en de publieksprijs. De zangeres was door de geboorte van haar tweeling niet aanwezig bij de prijsuitreiking in Los Angeles.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...