Binnenkijken in het huis van Robbie Williams dat hij verkoopt voor 11 miljoen dollar

dinsdag 28 juni 2016 11:56
Binnenkijken in het huis van Robbie Williams dat hij verkoopt voor 11 miljoen dollar

“Zeven slaapkamers, opnamestudio en zwembad inbegrepen” 

Te koop: het huis van de Britse popster Robbie Williams (42) in Los Angeles. De zanger wil voor het optrekje waar hij menig hit schreef 11 miljoen dollar (9,74 miljoen euro) verkrijgen.

De woning waar Williams vanaf wil, ligt op de top van een heuvel in Beverly Hills en heeft een oppervlakte van 985 vierkante meter. Er zijn in totaal zeven slaapkamers. Naast de master bedroom van Williams ligt een opnamestudio waar hij volgens zijn woordvoerder menig hit schreef. In de tuin is een zwembad met waterval te vinden en een glijbaan voor de kinderen.

Nieuw buurt

De zanger kocht de villa in 2002 voor 5,45 miljoen dollar (4,8 miljoen euro) en doet het nu naar eigen zeg van de hand omdat hij, na tien jaar in dezelfde buurt te hebben gewoond, het nu tijd vindt om een nieuwe buurt in de stad te ontdekken.

De Britse zanger kocht in oktober vorig jaar al een nieuw huis in Beverly Hills. De superster legde 32 miljoen dollar (omgerekend bijna 30 miljoen euro) neer voor het optrekje van 24.000 vierkante meter. Het nieuwe huis van de zanger telt tien slaapkamers en 22 badkamers, een fitnessruimte, tennisbaan en zwembad.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...