Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Century 21 Benelux is verkocht

vrijdag 29 augustus 2014 08:56
Century 21 Benelux is verkocht

“Groep Brusselse private investeerders als nieuwe eigenaar” 

De hoofdlicentie van Century 21 Benelux, met 190 kantoren de grootste keten van vastgoedmakelaars in ons land en goed voor 6.000 transacties per jaar, is verkocht. Dat schrijft De Tijd vrijdag. Stichter en CEO Mathieu Verwilghen en zijn Amerikaanse partner verkopen hun participatie aan een groep Brusselse private investeerders.

Avana Capital Investment is speciaal opgericht door Franstalige Brusselse investeerders om de licentie van Century 21 Benelux, met akkoord van de hoofdzetel in de VS, over te nemen. De aandeelhouders zijn Gregory Maquet (24 procent), Denis Van Damme (24 procent), Stephane Etchayde (24 procent), de familie Liégeois (18 procent) en de nieuwe CEO Geoffroy de Wilde d'Estmael (10 procent). Met uitzondering van deze laatste waren ze allen al langer actief in de vastgoedsector. Een overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt.

(bron: Belga)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...