David Copperfield goochelt het duurste huis van Las Vegas bij elkaar

woensdag 27 juli 2016 10:00
David Copperfield goochelt het duurste huis van Las Vegas bij elkaar

“Huis van vier verdiepingen heeft acht slaapkamers en negen badkamers” 

Geen illusie: David Copperfield heeft zichzelf een nieuwe oase in de woestijn cadeau gedaan. De wereldberoemde goochelaar betaalde 17.550.000 dollar voor een huis in de buurt van Las Vegas. Het is meteen de hoogste prijs ooit betaald voor een Las Vegas-huis.

David Copperfiled heeft het duurste huis van Las Vegas bij elkaar gegoocheld. Hij betaalde voor de uit staal en beton opgetrokken villa maar liefst 17.500.000 dollar, omgerekend ongeveer 16 miljoen euro. Daarmee is het meteen het duurste huis van de gokstad.

Dakterras

De woning staat op een stuk grond van ruim 5000m². Het vier verdiepingen tellende huis heeft acht slaapkamers en negen badkamers. In het hoofdverblijf is er eveneens een wijnkelder, een bioscoop, een complete spa, een golfsimulator en een nachtclub met bar. Daarnaast is er ook een dakterras met een ‘Zen-tuin’.

Copperfield en zijn partner Chloe Gosselin kochten het pand van Kevin Hooks, een hotshot in de gezondheidszorg. Die betaalde in 2005 voor de grond 2.575.000 dollar en liet het huis ontwerpen door Swaback Partners.

David Copperfields nieuwe optrekje ligt op een half uur rijden van het MGM Grand Hotel en Casino, waar hij momenteel optreedt.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...