De zes gekste toiletruimten ooit gezien

maandag 27 april 2015 13:00

"Voor elk wat wils" 

Iedereen tracht z'n kleinste kamertje zo gezellig mogelijk te maken: met een toiletspreuk tegen de muur, een spiegel en vaak ook enkele tijdschriften of een krant. Maar het kan ook gekker. Véél gekker. Hieronder een overzicht van de zes gekste wc's. Zou dit iets voor jou zijn?

Voor durvers
Sommige mensen doen het in hun broek van hoogtevrees. Wel, dan zit je hier meteen goed. De vloer van dit toilet is gemaakt in glas en geeft je een kijk tot helemaal beneden in het appartementsgebouw.

Voor skiërs
Ben je gek op sneeuw en zou je werkelijk elke vrije minuut op de latten willen staan? Dan is deze wc helemaal iets voor jou. Je waant je meteen op je favoriete piste.

Voor ijsberen
Tja, ook in het ijshotel aan Lac-Saint-Joseph in het Canadese Quebec moeten mensen soms naar de wc. En aangezien daar alles in ijs is gemaakt, is de wc-pot dat ook. Wedden dat je niet heel lang zal blijven zitten? Tenminste ... als je niet vast vriest!

Voor (valse) exhibitionisten
Dit openbare toilet maakte deel uit van een kunstproject in hartje Londen. De ruimte was gemaakt uit spiegelglas, waardoor niemand jou kon zien zitten, maar jij wel naar buiten kon kijken, waardoor het leek alsof je midden op straat je behoefte aan het doen bent. Don't miss a sec', heette het werk trouwens.

Voor gamers
Sommige mensen nemen hun smartphone of tablet mee op het toilet. Dat is in deze badkamer allesbehalve nodig, want deze is voorzien van diverse schermen, gameconsoles, een laptop,... Naar de wc gaan was nog nooit zo entertainend.

Voor zenuwpezen
Beeld je eens in hoe vredevol en relaxed je toilet zou zijn mocht die zich op de bodem van de oceaan bevinden en je de vissen, zeepaardjes en schildpadden voorbij zou zien zwemmen, te midden van het koraalrif. Even naar het toilet en je bent helemaal zen.

(Bron: Fun919.com)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...