Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Delphine Boël verkoopt haar villa in Ukkel

woensdag 09 juli 2014 10:35
Delphine Boël verkoopt haar villa in Ukkel

“Negen slaapkamers, zes badkamers en twee garages” 

Het imposante huis van Delphine Boël in Ukkel staat te koop. De buitenechtelijke dochter van koning Albert wil af van haar woning met negen slaapkamers en zes badkamers. Dat schrijven Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Het gaat eigenlijk om twee woningen, maar ze vormen één geheel en worden samen te koop gezet bij een gerenommeerd vastgoedagentschap in Brussel. Aan de ene kant woont Delphine met haar man en twee kinderen. In het andere pand woont haar moeder Sybille de Selys Longchamps. De twee woningen kunnen samengevoegd worden tot één. De vraagprijs voor het gebouw bedraagt 2.985.000 euro. Daarvoor heb je wel 650 m² bewoonbare oppervlakte met negen slaapkamers, zes badkamers en twee garages met plaats voor vier auto's.

Verhuis

Boël sprak eerder al van mogelijke plannen om terug in Londen te gaan wonen en haar moeder zou graag definitief verhuizen naar haar landgoed in Zuid-Frankrijk. Dinsdag werd hier en daar ook geopperd dat Delphine zelf in geldproblemen zou zitten. Maar daar is niets van aan, laat haar partner Jim O'Hare via hun advocaat weten.

(bron: Belga)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...