Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Droomhuis van 680.000 dollar op verkeerde bouwgrond opgetrokken

donderdag 16 oktober 2014 13:47
Droomhuis van 680.000 dollar op verkeerde bouwgrond opgetrokken

“Foutje pas na zes maanden ontdekt” 

Foutje met lastige gevolgen: in de Amerikaanse staat Florida heeft een paar 680.000 dollar - zo'n 530.000 euro - uitgegeven aan de bouw van hun droomhuis om nadien te ontdekken dat het optrekje op de verkeerde bouwgrond staat. Eigenlijk had het huis op de bouwgrond ernaast opgetrokken moeten worden en het huisnummer 23 moeten meekrijgen, in plaats van het huidige 21, zo meldt de plaatselijke krant Daytona Beach News-Journal. Het 'foutje' werd pas zes maanden na de oplevering ontdekt.

Vergissing

De vakantiewoning komt compleet met vijf slaap- en badkamers, een zwembad en een home cinema. De bedoeling was om het te verhuren. De echte eigenaars van de verkeerdelijk aangeslagen bouwgrond betaalden in 2003 omgerekend 280.000 euro voor het terrein, dat terwijl Mark en Brenda Voss slechts minder dan de helft neertelden voor hun stuk grond.

Hoe de fout kon gebeuren is niet duidelijk. Wel zeker is dat het het echtpaar Voss nog heel wat hoofdbrekens en onderhandelingen zal kosten alvorens de vergissing is rechtgezet. 

(bron: Belga)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...