Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Ex-drummer Maroon 5 stelt huis te koop

vrijdag 21 juni 2013 11:24
Ex-drummer Maroon 5 stelt huis te koop

"Villa met onder andere mooie architectuur, vier slaapkamers en vier badkamers" 

Ryan Dusick, de oorspronkelijke drummer van Maroon 5, die de band in 2004 verliet vanwege klachten aan zijn arm, heeft zijn huis in Los Feliz, Los Angeles, te koop gezet voor 1.249.000 dollar, ofwel om en bij de 942.430 euro. Volgens de beschrijving van de eigendom, is deze mooie woonst in Spaanse stijl een omheinde, private en veilige stedelijke villa. Net zoals zijn voormalig bandlid Mickey Madden heeft Dusick ook nog eens een uitstekende smaak voor architectuur en is de woonst hier dan ook mee doorspekt.

Gelegen op een verkaveling van 7831 vierkante meter en slechts een paar blokken verwijdert van Griffith Park, beschikt de villa onder andere over vier slaapkamers, vier badkamers, een woonkamer met open haard, een groot terras met pergola en een vrijstaande dubbele garage.

Dusick kocht het huis in Spaanse-stijl in 2005 voor 1.199.000 doller, ofwel om en bij de 904.700 euro en vraagt er nu een 40.000 euro meer voor.

Meer foto’s en info over deze woning? Klik hier 

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...