Gekleurde strandhuis Tommy Hilfiger in Miami te koop voor 30 miljoen dollar

woensdag 29 maart 2017 07:58
Gekleurde strandhuis Tommy Hilfiger in Miami te koop voor 30 miljoen dollar

“Kleurrijke kamers, zwart-witte keuken, witte façade” 

Gek op kleurtjes en bananenbehang? Dan is het strandhuis van modeontwerper Tommy Hilfinger in de exclusieve wijk Golden Beach, even buiten Miami, misschien wel iets voor u. Voor nog geen dertig miljoen bent u de nieuwe eigenaar. Eerst even binnenkijken?

Stijlvol en avant-garde. Zo mag je het huis van Hilfinger, ontworpen door architect Lawrence Bullard, wel noemen. Tommy en zijn vrouw Dee kochten het strandhuis met zeven slaapkamers en acht badkamers in 2014 voor $17.250.000. Nu wil het echtpaar er meer dan tien miljoen extra voor.

Avant-garde

De woning in de exclusieve wijk Golden Beach buiten Miami, heeft een vrij uitzicht over de oceaan. In de (achter)tuin met palmbomen bevindt zich een oceaan infinitypool eveneens met uitzicht over de zee.

De façade van het strandhuis is overwegend wit met frisse witte muren, witte glazen tegels met gebogen lijnen en de contrasterende zwarte marmeren trap. De keuken is ook zwart-wit met strakke witte kasten en gestreepte zwart-witte vloeren.

De kamers zijn dan weer kleurrijk. Eén doet denken aan een zuurstok, met wervelende rode en witte strepen rond de muren; een ander kamer valt op door de gele stippen van verschillende groottes. Bovendien is er een kamer die volledig gekenmerkt wordt door de kleuren van het merk Tommy Hilfiger.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...