Gloednieuwe, responsive website voor immoproxio.be

donderdag 21 april 2016 13:36
Gloednieuwe, responsive website voor immoproxio.be

“Laat u onderdompelen in het aanbod van vastgoedmakelaars op één website” 

Een gloednieuwe look rijker, een responsive webdesign en daarenboven een vernieuwing van de functionaliteiten. Dat zijn dé ingrediënten van de kersverse website van immoproxio.be. Neem snel een kijkje en wordt ondergedompeld in het up-to-date aanbod van vastgoedmakelaars verzameld op één website.

Gebruiksvriendelijk

Steeds meer mensen bezoeken een website met een mobiel toestel zoals een tablet, een iPad of een smartphone. Volgens onderzoek blijkt zelfs dat wereldwijd om en bij de 66 procent mobiel surft. Als antwoord hierop investeert Immo Proxio in deze nieuwigheid en creëren we vanaf heden een “mobiel-vriendelijke” website die zich aanpast aan het toestel waarmee u onze site bezoekt. Met deze nieuwe website zijn wij er van overtuigd om u nog beter van dienst te zijn en om u nog beter te helpen in uw zoektocht naar uw nieuwe thuis.

Immoproxio.be, dé sterkst opkomende vastgoedportaalwebsite, trekt volop de kaart van de vastgoedmakelaar en zal met deze nieuwe en responsive website nog meer het aanbod van professionals in de kijker plaatsen. Met net geen 90.000 eigendommen te koop en te huur vindt u op immoproxio.be zeker het huis, appartement of grond waarnaar u op zoek bent. Woningen te koop, appartementen te huur of een recente nieuwbouw, op immoproxio.be is er voor elk wat wils en dat alles met de volledige, juiste en nodige informatie.

U vindt er steeds alles op een gebruiksvriendelijke en snelle manier terug.


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...