Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Gratis hoevestijl villa in Brasschaat

vrijdag 31 januari 2014 16:49
Gratis hoevestijl villa in Brasschaat

"Afbraak zelf uit te voeren" 

In Brasschaat staat er wel een heel opmerkelijke villa te koop. Een luxueuze villa wordt er namelijk gratis aangeboden. Een klein detail is hierbij alvast niet te negeren. De grond krijgt de nieuwe eigenaar er niet bij. U kunt dus in de villa gaan wonen, maar dan wel op een eigen perceel. De villa moet u zelf afbreken en vervolgens opnieuw opbouwen. Het zoekertje dat op de website 2dehands.be te vinden is, heeft intussen al 200 reacties gekregen. Hier en daar zelfs van 'serieuze kandidaten'.

Sloopkosten

De eigenaar 'Arno' en tevens adverteerder van het zoekertje wil graag af van zijn villa in de Kapelsesteenweg. Hij wil namelijk een nieuw huis bouwen op het stuk grond en hoopt via deze manier te kunnen besparen op de sloopkosten. Die kunnen al snel oplopen tot 50.000 euro. Bedoeling is om op het perceel een energiezuinige woning te plaatsen die voldoet aan de huidige isolatienormen.

Volgens de advertentie is het huis beschikbaar vanaf juni 2014. Adverteerder 'Arno' omschreef zijn zoekertje alvast als volgt: "Gratis hoevestijl villa te Brasschaat. Afbraak zelf uit te voeren. Villa moet weg wegens nieuwbouw op deze locatie. U kan de villa elders dan weer opbouwen. Het is alles of niets wel te verstaan. Beschikbaar vanaf juni".

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...