Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Herenhuis Lenny Kravitz te huur voor 175.000 euro per maand

dinsdag 12 mei 2015 10:30

“Volledig gemeubeld en inclusief dagelijkse schoonmaak” 

Het 16de arrondissement in Parijs staat bekend als het deel van Frankrijk met de hoogste huizenprijzen. En daar maakt zanger Lenny Kravitz gretig gebruik van. Hij verhuurt zijn Parijse woning voor € 175.000 per maand. Tenminste als u de woning van Kravitz voor langere termijn huurt. Wilt u slechts een maandje wonen in het huis van de muzikant, dan betaalt u € 225.000.

Het vier verdiepingen tellende herenhuis werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1920 en werd door Kravitz, die naast muzikant ook interieurontwerper is, in 2008 volledig gerestaureerd en opnieuw ingericht. Het huis heeft een vloeroppervlak van ruim 1500 vierkante meter. Er is een ruime foyer, een ruime woonkamer die toegang geeft tot de tuin, twee royale extra (woon)kamers en maar liefst vier keukens. Er zijn zeven slaapkamers met eigen badkamer.

Kravitz biedt het huis niet alleen volledig gemeubeld aan, maar ook inclusief dagelijkse schoonmaak. Alle vier de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. De beveiligingsvoorzieningen zijn optimaal.

(bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...