Huis uit Full House staat te koop met stevig prijskaartje

woensdag 22 juni 2016 09:00
Huis uit Full House staat te koop met stevig prijskaartje

“Unieke kans om deel van de geschiedenis van San Francisco te bezitten” 

Wie vroeger naar Full House keek, herinnert zich natuurlijk nog het grote, witte huis waarin de familie Tanner woonde. Voor wie er altijd al van droomde om in dat Victoriaanse huis met de rode deur te wonen, is er goed nieuws: het staat te koop! Alleen, er hangt natuurlijk een serieus prijskaartje aan vast.

Broderick Street 1709 in San Francisco, dat is het adres van het huis dat bekend werd als de buitenkant van het huis van de familie Tanner in Full House. We zagen het elke keer voorbijkomen in de intro van de serie en droomden er stiekem van om daar ook ooit te wonen. En dat kan nu: want het huis staat echt te koop.

Maar voor je té enthousiast wordt, moeten we je natuurlijk vertellen dat daar een prijskaartje aan vasthangt. En niet zomaar eentje: de vraagprijs is maar liefst 4,15 miljoen dollar of zo'n 3,73 miljoen euro. "Het is een unieke kans om een zeldzaam deel van de geschiedenis van San Francisco te bezitten", klinkt het op Realtor, de immosite die het huis te koop aanbiedt.

Blauwe deur

Als je toch nog interesse zou hebben, moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat het interieur helemaal anders is, want de binnenopnames werden in een studio gedaan. Op de foto's zie je trouwens ook dat de kenmerkende rode deur nu blauw geworden is en dat ook de gevel een blauwe tint gekregen heeft. Maar die kan je natuurlijk altijd opnieuw schilderen

(Bron: newsmonkey.be)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...