Immo Nobels neemt intrek in nieuw hoofdkantoor Oudenaarde

maandag 22 februari 2016 13:00
Immo Nobels neemt intrek in nieuw hoofdkantoor Oudenaarde

“Jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt” 

Al 24 jaar is Immo Nobels een vaste waarde in de vastgoedsector. Het kleine kantoor, opgericht door Kristian Nobels, is uitgegroeid tot een van de grootste en belangrijkste spelers in de Oost-Vlaamse vastgoedmarkt met een sterke regionale kennis.

Als kers op de taart verhuisde het hoofdkantoor eind vorig jaar naar een nieuw, karaktervol pand met meer ruimte voor het steeds groter wordende team. Bovendien is het nieuwe hoofdkantoor gemakkelijker bereikbaar en heeft het betere parkeermogelijkheden voor de klanten. Beter voor iedereen dus.

Immo Nobels werkt met ervaren en deskundige vastgoedconsulenten die de vastgoedmarkt van binnen en van buiten kennen. Elk teamlid kan vertrouwen op een jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en een grondige dosis mensenkennis waardoor ze perfect in staat zijn beide partijen in de vastgoedmarkt, verkopers en verhuurders enerzijds, kopers en huurders anderzijds, samen te brengen. Het kopen, verkopen, huren of verhuren van vastgoed is immers geen evidentie voor de meeste mensen. Sterker nog, de eeuwig veranderende wetgeving op beide markten zorgt ervoor dat deze transacties steeds complexer worden. Daarom is het belangrijk dat mensen zich goed laten begeleiden.

Uitgebreid, regionaal netwerk

De website van Immo Nobels vermeldt vandaag meer dan 50.000 potentiële kopers en meer dan 30.000 potentiële huurders, verspreid over heel Oost-Vlaanderen. Kandidaat-verkopers en -verhuurders mogen er dus zeker van zijn dat het team de juiste match vindt voor hun pand, of dit nu een stadswoning, appartement, villa of landelijke hoeve is. Werkelijk iedereen kan terecht bij Immo Nobels.

Met filialen in Oudenaarde, Gent, Berlare, Brakel, Ronse en Lessen heeft het kantoor bovendien een sterke regionale vertakking. De regionale kantoren zijn een sterke troef voor Immo Nobels. Elk regionaal team is perfect op de hoogte van de bijzonderheden van hun regio. Op die manier krijgt elke klant advies op maat.

Professionele begeleiding bij verkoop

Een woning kopen of verkopen brengt heel wat administratieve beslommeringen mee. Daarom helpt Immo Nobels beide partijen met al het papierwerk, de juiste documenten en certificaten en allerhande praktische informatie. Daarnaast zorgt het team ervoor dat het pand op de juiste manier in de kijker gezet wordt met professionele fotografie en uitgebreide communicatie via print, radio, TV en de druk bezochte website.

Daarnaast houdt het team op regelmatige tijdstippen openkijkdagen, waarbij op één weekend verschillende huizen worden opengesteld, zodat het aantal bezichtigingen gemaximaliseerd wordt. Elk pand profiteert op die manier mee van de bekendheid van deze formule.

Eigen verhuurdienst

De verhuurmarkt heeft zijn eigen kenmerken en regels, die vaak sterk verschillen van die in de verkoopmarkt. Daarom heeft Immo Nobels een afzonderlijke dienst die gespecialiseerd is in de verhuurmarkt. Op die manier krijgen huurders en verhuurders een begeleiding op maat door een ervaren team dat perfect op de hoogte is van de laatste updates in de steeds wijzigende huurwetgeving. Zo is de verhuurder zeker dat alle administratie in orde is en kan de huurder erop vertrouwen dat zijn nieuwe thuis aan alle voorwaarden voldoet.


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...