Immo Proxio breidt uit en zoekt nieuw talent

donderdag 25 januari 2018 13:00
Immo Proxio breidt uit en zoekt nieuw talent

“Account manager regio Oost-Vlaanderen” 

Immoproxio.be, de sterk opkomende vastgoedportaalwebsite van het moment, trekt op een zeer gebruiksvriendelijke en snelle manier de kaart van de vastgoedprofessionals. Met momenteel meer dan 90.000 eigendommen te koop en te huur is de weg naar het succesverhaal geopend en daar houdt het alvast niet mee op. Immoproxio.be staat garant voor betrouwbare vastgoedaanbiedingen en is in België nog de enige vastgoedsite met uitsluitend professioneel aanbod. Intussen is de site uitgegroeid tot de derde of zelfs tweede grootste vastgoedportaalsite in West- en Oost-Vlaanderen.

Gezien deze groeiende portefeuille is Immo Proxio alvast op zoek naar nieuw talent, met name een extra vertegenwoordiger voor de regio Oost-Vlaanderen.

Omschrijving functie

Als account manager bent u verantwoordelijk voor het beheren van uw klantenportefeuille in Oost-Vlaanderen. U detecteert nieuwe opportuniteiten en breidt via actieve prospectie uw portefeuille uit. U analyseert de behoeften van uw klanten en begeleidt hen in hun keuze naar de juiste oplossing. U werkt nauw samen met het management voor het uitwerken van commerciële acties.

Welk profiel we zoeken

Lef, creativiteit en gedrevenheid zijn uw sleutel tot succes. U straalt vertrouwen uit, u kan zich goed inleven in de klant en bouwt aan een langetermijnrelatie met uw klanten. U beschikt over een grote dosis zelfdiscipline en zelfstandigheid om uw resultaten doelgericht te bereiken. U hebt affiniteit met de vastgoedsector.

Wat wij bieden
  • Een zeer gevarieerde en uitdagende job bij een sterk groeiend bedrijf in de sector van de toekomst.
  • Een jonge, dynamische en gemotiveerde werkomgeving
  • Competitief salaris en aantrekkelijke bonus
  • Firmawagen en bijkomende extralegale voordelen
Interesse hierin? Solliciteer dan zeker via deze weg.


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...