Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Immo Proxio brengt nationale radiocampagne

donderdag 05 maart 2015 15:33
Immo Proxio brengt nationale radiocampagne

"Immoproxio.be, het aanbod van vastgoedmakelaars op één website" 

Spits alvast jullie oren, want vanaf komende maandag 9 maart 2015 is immoproxio.be zeven keer per dag te horen op radiozenders Q-music en JoeFM. Tijdens de week van 30 maart 2015 is er vervolgens een tweede radiocampagne op diezelfde zenders te horen.

Immoproxio.be, dé sterkst opkomende vastgoedportaalwebsite, trekt volop de kaart van de vastgoedmakelaar en brengt een heuse mediacampagne om het verzamelde aanbod van vastgoedprofessionals in de kijker te plaatsen. Met momenteel al meer dan 75.000 eigendommen te koop en te huur vindt u op immoproxio.be wellicht het huis, appartement of grond waar u naar op zoek bent. Woningen te koop, appartementen te huur of een recente nieuwbouw, op immoproxio.be is er voor elk wat wils en dat alles met de volledige, juiste en nodige informatie.

Naast de radiocampagne op Q-mucis en JoeFM, die zonder meer het meeste in het oog springt, passeren nog verscheidene andere campagnes de revue met o.a. maandelijkse promoties en acties.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze aantrekkelijke acties en promoties? Volg ons dan via Facebook of blijf op de hoogte via onze wekelijkse nieuwsbrief.

Je vertrouwt maar beter op een erkend vastgoedmakelaar ... En die vind je op immoproxio.be. Hét aanbod van vastgoedmakelaars op één website.


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...