Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Immoproxio.be te vinden op de BIS beurs

vrijdag 19 september 2014 14:40
Immoproxio.be te vinden op de BIS beurs

"Een huis, appartement of grond kopen?" 

Van 4 tot en met 12 oktober 2014 kunnen geïnteresseerde kopers, bouwers en verbouwers, zoals de jaarlijkse traditie het wil, terecht op de grootste bouwbeurs in Vlaanderen. Deze BIS beurs, die doorgaat in Flanders Expo in Gent, is intussen reeds aan haar 26ste editie toe en biedt een ruimte aan voor dik 500 exposanten. Ook immoproxio.be is dit jaar van de partij en presenteert u hét aanbod van de vastgoedmakelaars op één website.

Op zaterdag 4 oktober 2014 wordt om 10u het startschot gegeven voor de 26ste BIS beurs. Bouwers en verbouwers kunnen er op dat moment terecht voor financieel advies, deskundige toelichtingen aangaande de energienormen, info over grote of kleine verbouwingswerken of zelfs hulp in de zoektocht naar een nieuwe woning of bouwgrond voor uw droomstek. BIS, Vlaanderens grootste bouwbeurs, profileert zich namelijk al jaren als voorloper op het vlak van gratis, professioneel en objectief advies. Ook alle belangrijke spelers uit de immosector - vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars, bedrijven die sleutel-op-de-deur bouwen,... - vindt u op BIS samen in één hal. Op enkele uren tijd krijgt u daardoor een goed beeld van wat de markt te bieden heeft.

Immoproxio.be, hét aanbod van de vastgoedmakelaars op één website

Één van deze belangrijke spelers uit de immosector is zonder meer immoproxio.be die voor het eerst paraat staat op de bouwbeurs. Met momenteel al meer dan 70.000 eigendommen te koop en te huur vindt u op immoproxio.be wellicht het huis, appartement of grond waar u naar op zoek bent. Woningen te koop, appartementen te huur of een recente nieuwbouw, op immoproxio.be is er voor elk wat wils en dat alles met de volledige, juiste en nodige informatie.


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...