J.K. Rowling koopt voor 30 miljoen euro jacht van Johnny Depp

woensdag 20 januari 2016 15:45

“Ruimte voor tien mensen en negen bemanningsleden” 

J.K. Rowling heeft het jacht van Johnny Depp gekocht voor 22 miljoen pond (bijna 30 miljoen euro). Rowling is net als Depp van plan het jacht te verhuren als ze er zelf geen gebruik van maakt. Huurprijs? 72.000 pond (ruim 96.000 euro) per week.

J.K. Rowling (50), de Harry Potter-schrijfster, werd verliefd op het 47 meter lange, luxueuze jacht toen ze het huurde voor een gezinsvakantie.

Depp renoveerde het schip in 2008 voor 6,7 miljoen euro en noemde het Vajoliroja, naar zijn toenmalige vrouw Vanessa Paradis en hun kinderen Lily-Rose en Jack. Na de scheiding in 2012 werd het jacht omgedoopt tot Amphitrite en deed Depp het cadeau aan zijn nieuwe vrouw Amber Heard. Vorig jaar verkocht de 52-jarige acteur het aan een Amerikaanse zakenman die het nu weer aan J.K Rowling heeft verkocht.

De boot beschikt over vijf kajuiten en biedt ruimte aan tien mensen en daarnaast negen bemanningsleden. Rowling is van plan het jacht te gebruiken tijdens vakanties, maar het kan ook afgehuurd worden voor 72.000 pond (ruim 96.000 euro) per week.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...