Johnny Depp verkoopt Frans landgoed voor 23 miljoen euro

woensdag 24 juni 2015 14:30

"Eigenaar krijgt tien gebouwen waaronder grote villa en meerdere gastenverblijven" 

Johnny Depp heeft zijn landgoed aan de Franse Côte d'Azur te koop gezet. De 52-jarige acteur vraagt ruim 23 miljoen euro voor het voormalig dorpje. Dat meldt makelaar Sotheby's International Realty.

Vlakbij het plaatsje Plan-de-la-Tour ligt Depps landgoed, dat een voormalig dorpje is. Voor die 23 miljoen euro krijgt de koper dan ook meer dan tien gebouwen, waaronder een grote villa, meerdere gastenverblijven, een kapel, een cafeetje en een garage. Ook zijn er fonteinen, is er een olijvengaard, twee zwembaden en een skatepark.

''Johnny heeft besloten zijn landgoed bij Plan-de-la-Tour te verkopen om dit hoofdstuk in zijn leven af te sluiten en verder te kunnen gaan. Hij hoopt dat iemand anders net zo veel plezier beleeft aan het landgoed als hij heeft gehad en dat het diegene net zo veel geluk zal brengen'', aldus de makelaar. Johnny Depp en Vanessa Paradis scheidden in 2012 na een relatie van twaalf jaar.

Renovatie

De Hollywoodster kocht het Franse landgoed in 2001 toen het dorpje nog een vervallen en verlaten gehucht was uit de 18de eeuw. Depp investeerde ruim 10 miljoen euro om de stenen structuren te renoveren. Het hoofdgebouw zelf telt nu vijf slaapkamers, drie badkamers en een atelier waar Johnny Depp zich kon uitleven in de schilderkunst.

De gelukkige koper krijgt overigens niet alleen het landgoed en de gebouwen, maar ook andere spullen van de superster. De meubelen, kunst, boeken en veel van Depps andere persoonlijke bezittingen blijven achter. Een kamer in het hoofdgebouw heeft zelfs een heus "Pirates of the Caribbean"-thema. De buren zijn bovendien niemand minder dan Angelina Jolie en Brad Pitt. Hun landgoed ligt op zo'n veertig kilometer afstand.

(Bron: The Telegraph)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...