Julia Roberts gaat voor megawinst op landgoed dat ze vier jaar geleden kocht

woensdag 22 april 2015 10:00

"Nieuwe eigenaar krijgt privéstrand en Mark Zuckerberg als buur" 

Als het actrice Julia Roberts lukt haar landgoed op Hawaï te verkopen voor 30 miljoen dollar, dan maakt de Academy Award-winnares voor haar hoofdrol in Erin Brockovich een megawinst. Ze kocht het namelijk vier jaar geleden voor 13 miljoen dollar, ofwel om en bij de 12 miljoen euro.

Julia Roberts heeft haar Faye Estate op Hawaï in de verkoop gezet voor 29.850.000 dollar, ofwel 27.740.000 euro. Wie dat bedrag betaalt krijgt, naast een privéstrand, acteur Chuck Norris en Facebook-oprichter Mark Zuckerberg als buren.

Actrice Julia Roberts (48) kocht het landgoed vier jaar geleden voor iets meer dan dertien miljoen dollar. Het landgoed, dat zij kocht voor $ 13.400.000 in 2011 heet 'The Faye Estate' een naam dat het kreeg van de man die er in 1915 een suikerplantage begon.

Zee en bergen

De woning staat op een stuk grond van ruim 8000 m² en heeft uitzicht op zee aan de voorkant en op de bergen aan de achterkant. De woning zelf is bijna 400 m² groot en telt 7 slaapkamers en 4 badkamers. Er is bovendien een vergunning om een extra huis op het perceel te bouwen en ook een voor de aanleg van een zwembad.

De populariteit van Hawaï maakt dat het landgoed van Julia Roberts één van de weinige te koop staande percelen is. Dat verklaart waarom Robert ruim dertig miljoen dollar wil hebben voor Faye Estate dat zij voor dertien miljoen kocht in 2011.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...