Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Kiekjes van opmerkelijke architecturale huizen

woensdag 23 oktober 2013 15:31

"Monsters van huizen in kaart brengen" 

Over smaken en kleuren kan niet gediscussieerd worden, maar daar denkt Hannes Coudenys duidelijk anders over. Hannes Coudenys verzamelt al geruime tijd kiekjes van opmerkelijke architecturale pareltjes en wekte daar intussen zelfs internationale interesse mee op. Deze blogger heeft er niets beter op gevonden om de lelijkste huizen van ons land op te lijsten. Een tijd lang bleven zijn posts on hold staan uit vrees voor rechtszaken, maar dat zal hem nu niet meer stoppen om enkele Ugly Belgian Houses te spotten. "Ik kan me niet bedwingen, er zijn te veel monster van huizen," klikt het bij de maker van de inhoud. De eigenaars van de woningen hebben wel telkens de mogelijkheid om hun foto van zijn blog te verwijderen.

Sinds juni 2011 is geen enkele woning in België meer veilig en passeren de diverse ontwerpen telkens aan het kritisch oog van blogger Hannes Coudenys. Intussen werden al meer dan 400 woningen opgelijst in de lijst van Ugly Belgian Houses, ook wel monsters van huizen genoemd. Zo passeerden woningen die sterk doen denken aan eenden, aliens of iglo's alvast de revue. Bekijk alvast het ganse archief en oordeel zelf.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...