Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Krijg uw Kodiboxen drie weken voor de prijs van één week

woensdag 11 februari 2015 17:30
Krijg uw Kodiboxen drie weken voor de prijs van één week

Geniet van deze uitzonderlijke korting van 66% 

Koop of huur uw droomwoning via immoproxio.be en krijg 3 weken Kodibox verhuisdozen voor de prijs van 1 week. Kodiboxen maken uw verhuis vast gemakkelijker en zijn steviger, handiger en milieuvriendelijker dan karton. Niet alleen worden de verhuisdozen aan uw deur geleverd, ze moeten bovendien niet in elkaar geplooid worden, hebben geen tape nodig en worden nadien ook terug opgehaald op uw nieuwe adres.

Al wie koopt of huurt via immoproxio.be heeft alvast recht op deze unieke promotie en betaalt slechts voor één week in plaats van drie weken. Na de koop of huur van uw droomhuis, droomappartement,... kan u hier uw fijne promotie opeisen.

Hebt u niet meteen gevonden wat u zocht? Aarzel dan niet en schrijf u in via "Vind snel de woning die best past bij uw wensen" en wordt als eerste op de hoogte gebracht van het nieuwe aanbod van dé vastgoedmakelaars. Misschien kan u dan ook wel genieten van dit fijne voordeel.

Veel succes met uw zoektocht!

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...