Landhuis van Cheryl Fernandez-Versini en Ashley Cole te koop

woensdag 13 april 2016 15:00

“Alle faciliteiten die je hoopt te vinden in een Hollywoodhuis” 

Het herenhuis van popster Cheryl Fernandez-Versini en haar voormalige echtgenoot en voetballer Ashley Cole, gelegen in het graafschap Surrey en waar ze eens zo gelukkig in waren, staat te koop voor 7,5 miljoen pond, ofwel 9,4 miljoen euro.

Het landhuis dat acht slaapkamers telt, voorzien is van een helikopterplatform en een privé golfbaan en voetbalveld heeft, ligt 11 kilometer ten zuiden van de stad Guildford en nabij Hurtmore en Godalming. De woning heeft daarenboven alle faciliteiten die u hoopt terug te vinden in een Hollywoodhuis. Zo zijn er heel wat luxe spa-voorzieningen zoals een overdekt zwembad, een sauna en is er ook een snookerhall en een tennisveld terug te vinden. Binnenin is er eveneens een bioscoopzaal en een uitgestrekte open en luxueuze afgewerkte keuken. De woning zelf kan bereikt worden via een lange en private oprijlaan. 

Filmstudio

Het beroemde echtpaar, dat in 2010 uiteen ging, had het huis drie jaar eerder gekocht van de flamboyante IT-ondernemer David Gilbert, voor om en bij de 55.000 pond boven de vraagprijs van 3 miljoen pond ofwel 3,7 miljoen euro. In de woning beschikte David Gilbert in der tijd over enkele uitgebreide garages die groot genoeg waren om twaalf Lamborghini’s in onder te brengen. Later veranderde Cheryl Fernandez-Versini het garagecomplex in een heuse filmstudio. Ook het interieur werd sterk gewijzigd in een landhuis in volledige Hollywoodstijl.

(Bron: The Telegraph)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...