Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Maak kans op een gratis kodibox verhuispakket via Immo Proxio

maandag 16 februari 2015 17:00
Maak kans op een gratis kodibox verhuispakket via Immo Proxio

"Wenst u een zorgeloze verhuis om u tegen te zeggen?" 

Doe dan snel mee met onze wedstrijd en maak kans op een gratis verhuispakket van 45 Kodibox verhuisdozen en 3 verhuisplankjes ter waarde van 169 euro.

Kodiboxen maken uw verhuis vast gemakkelijker en zijn steviger, handiger en milieuvriendelijker dan karton. Niet alleen worden de verhuisdozen aan uw deur geleverd, ze moeten bovendien niet in elkaar geplooid worden, hebben geen tape nodig en worden nadien ook terug opgehaald op uw nieuwe adres.

Iedereen die koopt of huurt via immoproxio.be, en dat vóór eind maart 2015, maakt alvast kans op dit gratis verhuispakket. De winnaar krijgt dit verhuispakket gratis aan huis geleverd en gedurende 2 weken gratis ter beschikking. Na de twee weken wordt het pakket ook gratis terug opgehaald. Bovendien krijgt de winnaar ook bestaande kortingen die Kodibox geniet bij haar partners.

Na de koop of huur van uw droomhuis, droomappartement,... kan u hier uw deelname aan de wedstrijd bevestigen.

Hebt u niet meteen gevonden wat u zocht? Aarzel dan zeker niet om een zoekfiche in te vullen via "Vind snel de woning die best past bij uw wensen" en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe woningen. Misschien kan u dan ook wel genieten van dit fijne voordeel.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...