Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Man sloopt huis en plaatst het voor de ingang van zijn bank

vrijdag 28 februari 2014 11:50
Man sloopt huis en plaatst het voor de ingang van zijn bank

“Poging om hypotheek af te betalen” 

Eind 2013 heeft een Bulgaarse man, die zijn hypotheek niet meer kon afbetalen, zijn laatste centen uitgegeven aan het slopen van zijn huis. Dat huis, of althans de overblijfselen ervan, dropte hij vervolgens aan de ingang van zijn bank. Dat meldt de nieuwswebsite Trueactivist.com donderdag.

De grond waarop de woning precies gebouwd werd, was namelijk niet opgenomen in de hypotheek waardoor de schuldenaar bedacht om het huis neer te halen en het nadien aan haar nieuwe eigenaars te bezorgen.

De overblijfselen van het gebouw werden op een grote vrachtwagen geladen en verplaatst naar het centrale kantoor van de bank in Teteven, een stad in Bulgarije. In dat kantoor werd namelijk het contract voor de hypotheek ondertekend.

De schuldenaar had samen met zijn familie eerder al geprobeerd om te onderhandelen met zijn bank en smeekte om genade. Dat was echter tevergeefse moeite gezien de directeur geen uitzonderingen kon maken. De familie had op dat moment nog één week om het huis leeg te maken.

De Bulgaarse man dropte zijn huis dan maar bij de hoofdingang van de bank.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...