Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Meest romantische huizen ter wereld

donderdag 13 februari 2014 14:36

“Woningen te koop met uniek liefdesverhaal” 

Met Valentijn in het verschiet, worden overal ter wereld verhalen over liefde verteld, worden nieuwe liefdesliedjes of liefdesfilms geschreven of worden bloemen in allerlei geuren en kleuren verkocht. De website TopTenRealEstateDeals.com stapt mee in dat Valentijnsverhaal en maakte onlangs een lijst op van de top 10 huizen te koop waarbij de liefde echt sterk aanwezig en te voelen is. In de meeste van deze woningen woonden ooit beroemdheden, koningen of presidenten.

Het liefdesnestje van Koning Edward VIII, de voormalige koning van Engeland, is alvast één van de woningen die in deze top 10 opgenomen is. De woning die zich situeert ten noorden van Chicago is te koop voor 12 miljoen dollar, om en bij de 8,7 miljoen euro, en ligt op 5,3 hectare. Het herenhuis zelf heeft 10 slaapkamers, 16 badkamers, 11 open haarden, een bibliotheek, een speelkamer, een lift, sauna en vele fonteinen. Edward VIII verliet in 1936 de Britse troon om in het huwelijk te treden met de tweemaal gescheiden Amerikaanse Wallis Simpson.

Filmdecor

Ook de eigendom in Beverly Hills waar de Kennedy’s hun huwelijksreis doorbrachten wordt vernoemd in het lijstje. De woning staat te koop voor 11,5 miljoen dollar of kan ook gehuurd worden voor 600.000 dollar, of 440.000 euro per maand. Het huis, dat meer dan 50.000 vierkante meter beslaat, heeft een mix van een Spaanse en Italiaanse stijl. Het huis beschikt ook over grootste tuinen, die al vaak het decor waren voor bepaalde scènes in bijvoorbeeld The Godfather, The Bodyguard en Into the Night. Het landgoed beschikt over 29 slaapkamers, 40 badkamers, twee guesthouses en een apart appartement.

De andere woningen die in de lijst ondergebracht werden, zijn te koop tussen 5 miljoen dollar en 29 miljoen dollar en hebben een unieke locatie in Amerika. Aan deze woningen is telkens een mooi liefdesverhaal gekoppeld. Kunt u in deze huizen de liefde voelen?


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...