Miami Beach-huis van Calvin Klein verkocht voor 12 miljoen dollar

dinsdag 28 februari 2017 15:48
Miami Beach-huis van Calvin Klein verkocht voor 12 miljoen dollar

“Locatie en kwaliteit rechtvaardigen de prijs” 

12 miljoen dollar heeft modeontwerper Calvin Klein (75) gekregen voor zijn riante huis aan het strand in Miami. De koper krijgt een ingericht huis met infinity pool, vijf slaapkamer, vijf badkamers en een eigen aanlegsteiger.

Modeontwerper Calvin Klein was al vier jaar bezig zijn Miami Beach huis naar eigen smaak te verbouwen en in te richten, toen hij plots viel voor een huis van 25 miljoen dollar in Hollywood Hills. Dus besloot hij zijn villa in Miami te verkopen. De 16 miljoen die hij wilde bemachtigen, kreeg hij niet. De koper betaalde slechts 12 miljoen.

Klein zette het huis in 2015 te koop voor $ 16.000.000, maar een jaar later verlaagde hij die prijs met een miljoen dollar. Een prijs die gerechtvaardigd zou moeten worden door de locatie en de kwaliteit waarmee Klein het pand verbouwde en het feit dat de meubels en antieke stukken die bij de woning horen in de prijs inbegrepen zijn. Die interieurinrichting is van de hand van Axel Vervoordt. Deze Vlaamse antiquair, kunsthandelaar en interieurontwerper is kind aan huis bij diverse celebrities en werkte ook al samen met onder meer Robert De Niro, Kanye West, Bill Gates en Sting.

Het huis telt vijf slaapkamers, vijf badkamer, een suite en nog twee aparte badkamers. Door de grote industriële ramen wordt in de woonkamer het gevoel van een loft gecreëerd. Het woonoppervlak is zo’n 538 vierkante meter, maar daar komt nog een enorme lap grond bij. In totaal gaat het om een oppervlakte van 5.800 vierkante meter. Het huis van Calvin Klein heeft ook nog een oneindig lang zwembad met fantastisch uitzicht.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...