Michael Dell is mysterieuze koper van duurste appartement van New York

woensdag 28 februari 2018 10:00
Michael Dell is mysterieuze koper van duurste appartement van New York

“1.000 m² met terras en adembenemend zicht” 

Michael Dell, de topman van technologiebedrijf Dell Technologies, is de mysterieuze koper van het luxeappartement in New York dat in 2014 van de hand werd gedaan voor liefst 100 miljoen dollar. Dat meldde de krant Wall Street Journal onlangs.

Tot nu toe was niet geweten wie het recordappartement vier jaar geleden kocht, maar de Amerikaanse zakenkrant vernam van bronnen die het transactiedossier kennen, dat de Texaanse zakenman de koper is.

Fortuin

Het duplex appartement van 1.000 vierkante meter met terras en adembenemend zicht op Manhattan bevindt zich bovenaan de toren "One57", gelegen vlakbij Central Park.

De 52-jarige Michael Dell richtte zijn computerbedrijf op toen hij 19 was en groeide uit tot een van de rijkste mensen op aarde. Eind 2015 kocht zijn bedrijf dataopslagspecialist EMC voor 67 miljard dollar. Het werd de grootste fusie ooit in de IT-sector. Dells persoonlijke fortuin wordt door het magazine Forbes geschat op 23,4 miljard dollar. Naast zijn appartement in New York en zijn residentie in Austin zou hij ook nog een luxevilla hebben op Hawaï.

(bron: Belga)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...