Mick Jagger verhuurt strandvilla op Mustique voor 30.000 dollar per week

dinsdag 27 december 2016 10:00
Mick Jagger verhuurt strandvilla op Mustique voor 30.000 dollar per week

“Zeven afzonderlijke huizen verbonden door houten loopbrug” 

Let’s spend the night together? Slapen bij Mick Jagger (73)? Het kan van nu! Jagger heeft namelijk zijn zes slaap- en vijf badkamers tellende villa aan het strand op het eiland Mustique in West-Indië te huur gezet. U kunt er met maximaal tien man/vrouw logeren vanaf $ 16.500 per week in het laagseizoen. De prijs in het hoogseizoen loopt op tot $ 30.000 ofwel 28.710 euro per week.

De Japans geïnspireerde villa, die Jagger Stargroves doopte, kijkt uit over L’Ansecoy Bay en bestaat feitelijk uit zeven afzonderlijke huizen die verbonden zijn door een houten loopbrug op het weelderige, door kokos- en palmbomen bezaaide terrein. Iedere woonkamer van de zeven huizen kijkt op het strand uit. Er is een gemeenschappelijk zwembad, een fitnessruimte en een multimedia vertrek met ook een biljarttafel.

Huurders kunnen ‘gratis’ gebruik maken van Jaggers Jeep. Voor het eten kan er steeds een beroep gedaan worden om het zeskoppige team en een chefkok.  Jagger is ook eigenaar van Pelican Beach, een villa met drie slaap- en drie badkamers aan het strand. De huurprijs bedraagt hier tussen $ 6.500 tot $ 11.000 per week.

Vader

De Rolling Stones-frontman werd op 8 december 2016 vader van zijn achtste telg die hij Deveraux Octavian Basil Jagger noemde. Mick Jaggers vader heette Basil. Octavian betekent ‘de achtste’, wat meteen de tweede voornaam verklaart. Deveraux Octavian Basil is 46 jaar jonger dan Micks eerste kind: Karis Hunt Jagger. De rockster heeft al vijf kleinkinderen en een achterkleindochter van twee jaar oud.

De moeder van het kind is Melanie Hamrick, een 30-jarige ballerina met wie Jagger sinds 2014 een relatie heeft. Voor haar kocht hij recent een $7.000.000 kostend herenhuis in New York.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...