Nieuwe aanpak voor je toiletruimte

maandag 27 juli 2015 13:14

"Pronk met stijlen en vormen" 

Het kleinste kamertje in huis; het heeft geen zin om het te verbergen. Schep in plaats daarvan op met stijlen en vormen en voer uw interieur door in de toiletruimte. Het toilet is nu eenmaal een plek waar je vaak veel tijd doorbrengt. Je kan er dus maar beter een prachtige ruimte van maken.

We verstoppen het toilet steeds achter muurtjes, mat glas of sluiten het zelfs helemaal alleen op in het kleinste kamertje van het huis. Als we het toilet echter niet kunnen verbergen, proberen we het bijvoorbeeld weg te moffelen met pluchen wc-hoezen. Maar wat dacht je van een andere aanpak? Pronk eens met je toiletruimte en creëer zo een aangename sfeer. Hierbij alvast een aantal prachtig ontworpen stijlen voor het toilet. Wat denk je hier van?

Mozaïek ten top

Bij het kiezen van een ruimte waar een spectaculaire tegelmozaïek kan geplaatst worden, overweeg dan eens de muur bij het toilet. Deze ultramoderne en minimalistische stijl is perfect voor deze ruimte.

Opvallende tegels

De vetgedrukte, rode tegels achter het modern hangtoilet vraagt de aandacht voor dit gebied en creëert meteen een artistiek effect. Zo vaak bevat een badkamer mooie tegels rond de wastafel of de douche, en wordt het toilet volledig vergeten. Deze ontwerper ziet het anders en trekt het thema door in de ganse badkamer, eindigend met een complete en uitgebalanceerde look.

Andere vorm

Toiletten komen in alle vormen en stijlen, dus kies er een die echt past bij je ruimte. Een lang, smal toilet is bijvoorbeeld geweldig binnen een lange, smalle ruimte. Een eivormig toilet kan dan weer prachtig zijn in een minimalistische badkamer. Aan jullie de keuze.

Troonzaal

Aan de muur gemonteerde toiletten zijn niet de enige die het goed doen als designelement. Het toiletmodel kan bijvoorbeeld ook op de vloer vastzitten. De eenvoudige cilindrische vorm heeft alvast de uitstraling van een krukje. Samen met een mooie spiegel, wordt de ruimte al snel omgevormd tot een echte troonzaal.

(Bron: Houzz.com)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...