Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Ook in april 2 maanden gratis elektriciteit voor wie koopt of huurt via Immo Proxio

maandag 30 maart 2015 10:50
Ook in april 2 maanden gratis elektriciteit voor wie koopt of huurt via Immo Proxio

"Dankzij immoproxio.be besparen op uw energiefactuur" 

Minder betalen voor uw elektriciteit? Dan bent u bij immoproxio.be en Luminus aan het juiste adres. Wie in de maand maart of april koopt of huurt via Immo Proxio en bovendien klant wordt bij Luminus, krijgt een korting gelijk aan twee maanden gratis elektriciteit op de jaarafrekening van de Luminus-factuur. Luminus is de tweede grootste elektriciteitsproducent en energieleverancier op de Belgische energiemarkt.

Zoek alvast tussen bijna 80.000 eigendommen naar uw nieuwe thuis op www.immoproxio.be zodat u kan genieten van deze aantrekkelijke promotie en zo slechts betaalt voor tien maanden in plaats van twaalf.

Nieuwste aanbod

Na de koop of huur van uw huis, appartement,... kan u hier uw promotie opeisen.

Hebt u niet meteen gevonden wat u zocht? Aarzel dan niet en schrijf u in via "Vind snel de woning die best past bij uw wensen" en wordt als eerste op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod van dé vastgoedmakelaars. Misschien kan u dan ook wel genieten van dit fijne voordeel.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...