Pamela Anderson verhuurt strandvilla in Malibu voor 50.000 dollar per maand

maandag 10 juli 2017 09:13

“Dobberen in het zwembad, genieten in de sauna” 

Bent u nog op zoek naar een vakantiestek? Dan is deze woning misschien wel iets voor u. Pamela Anderson heeft haar strandvilla in Malibu met drie slaapkamers, drie badkamers, een filmzaal en een zwembad te huur gezet. Voor maar 50.000 dollar per maand, of ongeveer 44.000 euro, slaapt u in het bed van Pamela en kookt u in haar keuken. Eerst even binnenkijken?

Wie Malibu zegt, kan niet om Pamela Anderson heen. De ster uit Baywatch, dat gedraaid werd op de stranden van de badplaats, kocht er in 2008 een prachtige villa voor 1,5 miljoen dollar. Als je dus 50.000 dollar per maand kan ophoesten, waan je je meteen op het strand waar het voor Anderson zelf allemaal begon.

Voor die prijs kan je dobberen in het zoutwaterzwembad dat bij het huis hoort, ontspannen in de sauna en de nodige tijd doorbrengen op het dakterras. De keuken is volgens Pamela de droom van elke chef.

Indeling

In feite huur je twee gebouwen die worden gescheiden door het buitenzwembad, diverse buitenzitplaatsen met open haard. In het voorste huis zijn de keuken, eet- en woonkamers, en een slaapkamer en badkamer op de verdieping. In het andere gebouw zijn de resterende twee slaap- en badkamers, evenals een dakterras met loungeruimte.

De actrice probeerde in 2013 het huis voor 7,7 miljoen dollar te verkopen, maar ving toen bot. Pamela zegt dat ze het pand dichtbij het strand nu verhuurt omdat ze heel veel reist.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...