Pfaffs ontkennen nakende verkoop van villa aan erotisch productiehuis

maandag 22 februari 2016 15:00
Pfaffs ontkennen nakende verkoop van villa aan erotisch productiehuis

“Volledig uit de lucht gegrepen en ongestaafd” 

Voorlopig is er geen sprake van een verkoop van de voormalige villa van de familie Pfaff in Brasschaat aan productiehuis Godelina, dat er volgens verschillende media een erotisch programma zou willen opnemen. De Pfaffs laten maandag via een woordvoerder weten dat er nog geen enkel contact is geweest tussen hen (of hun makelaars) en het productiehuis in kwestie.

Godelina liet vorige week op haar website weten geïnteresseerd te zijn in de villa die te koop staat. De familie Pfaff zegt hiervan niet officieel op de hoogte te zijn en noemt daarom de geruchten die de ronde doen over de plannen van het productiehuis met het gebouw "volledig uit de lucht gegrepen en ongestaafd".

Nieuwe koper

De Pfaffs laten verder weten "reeds openlijk en zeer amicaal contact te hebben gehad" met het gemeentebestuur van Brasschaat, dat de opnames van een erotisch programma in de villa niet ziet zitten. "We steunen de mening van de gemeente dat dergelijke activiteiten niet thuishoren in deze buurt", laten de Pfaffs weten. "Doch kunnen wij enkel zeggen dat wat er met de woning gebeurt na verkoop ter verantwoordelijkheid is van de nieuwe koper."

De familie stelt tot slot te betreuren dat verschillende media de staat van de woning als "bouwvallig" beschrijven. "Wij benadrukken dat de woning nog steeds met de grootste zorg onderhouden wordt, om de toekomstige koper af te leveren waar hij of zij recht op heeft: een mooi onderhouden woning in een zeer fijne buurt", besluiten ze.

(bron: Belga)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...