Pfaffs willen terug verhuizen naar onverkoopbare tv-villa, maar huidig huis wil ook niemand kopen

woensdag 23 november 2016 12:30
Pfaffs willen terug verhuizen naar onverkoopbare tv-villa, maar huidig huis wil ook niemand kopen

“Optrekje waar ze naartoe verhuisde in 2009 lijkt anno 2016 al even onverkoopbaar” 

Dubbel pech! Jean-Marie en Carmen Pfaff lijken terug te willen verhuizen naar hun onverkoopbare oude villa in Brasschaat die jarenlang het toneel was van de realityserie De Pfaffs. Klein probleempje: het optrekje waar ze naartoe verhuisde in 2009 lijkt anno 2016 al even onverkoopbaar.

De woning van de Pfaffs waar ze naartoe verhuisde toen de realityserie De Pfaffs tot een einde was gekomen, in de Kleine Heide in Brasschaat, blijkt al maanden in de verkoop te staan, omdat de beroemdste familie van Vlaanderen terug zou willen verhuizen naar de ‘tv-villa’. Daar is alles gelijkvloers en dat is beter voor Carmen (60) bij wie de reumatische aandoening osteoporose is vastgesteld.

“De energie die er vroeger was, is helaas voor een groot stuk weg. Nu kan ik zelfs geen zak potgrond meer optillen,” liet de voormalig voetbalvrouw al een half jaar geleden optekenen. En sinds een dubbele longontsteking die ze afgelopen augustus kreeg is de gezondheid van Carmen nog verder achteruit gegaan.

Onverkoopbaar

De villa in de Guyotdreef in Brasschaat, waar de realityserie werd opgenomen, staat al sinds 2009 te koop en zakte al van ruim twee miljoen euro naar 895.000 euro. Maar een koper kwam nog altijd niet opdagen.

Eenzelfde probleem van onverkoopbaarheid lijkt te gelden voor de villa aan de Kleine Heide waar Jean-Marie en Carmen in 2009 naartoe verhuisden en nog altijd wonen. Die is in korte tijd van €995.000 tot €895.000 in prijs gedaald.

Deze villa heeft vier slaapkamers, twee badkamers, een verwarmd zwembad, een poolhouse met jacuzzi, sauna en een kunstgras (voetbal)veld. De makelaar die beide panden in portefeuille heeft, houdt er de moed in en denkt dat de villa waar de Pfaffs nu wonen best verkoopbaar is.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...