Renovatiedag opent zondag deuren van 65 verbouwingen

dinsdag 30 april 2019 09:00
Renovatiedag opent zondag deuren van 65 verbouwingen

Bron: Pixabay

“Creatieve renovaties die vandaag de toon aangeven” 

Op de Renovatiedag, nu zondag 5 mei, kunnen kandidaat-verbouwers en belangstellenden een namiddag lang binnenkijken in 65 gerealiseerde verbouwingen en kennismaken met de architect en de bewoners achter het project. Bezoekers dienen zich wel vooraf online te registreren.

De 21ste editie van de Renovatiedag is een initiatief van Netwerk Architecten Vlaanderen en het tijdschrift "Ik ga Bouwen & Renoveren". Opzet van deze openhuizendag is Vlaanderen te laten proeven van creatieve renovaties die vandaag de toon aangeven. Er wordt een breed scala aan stijlen aangeboden: van rijwoningen tot strakke villa's en lofts, maar ook een oude schuur die een tweede leven kreeg als eengezinswoning of een cohousing-project in een statig kasteel.

Zondag tussen 13 en 18 uur zijn over heel Vlaanderen projecten te bezoeken: Antwerpen (15), Limburg (5), Oost-Vlaanderen (23), Vlaams-Brabant (9) en West-Vlaanderen (13). De toegang tot de deelnemende woningen is gratis, vooraf registreren gebeurt op de website www.renovatiedag.be 

(bron: Belga)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...