Rode Duivel Axel Witsel koopt boerderij van meer dan 1 miljoen euro

dinsdag 17 november 2015 10:00

“Om dichtbij vader te wonen” 

Rode Duivel Axel Witsel, die sinds 2013 bij Zenith in Sint-Petersburg speelt, heeft voor 1.3 miljoen euro een boerderij gekocht omdat hij dichtbij zijn vader wil wonen. Witsel, zijn echtgenote Rafaella Szabo en hun dochtertje Maï-Li (2) hopen nog voor Kerst hun intrek in de afgelegen boerderij in Tongeren te kunnen nemen. Die wordt nu nog verbouwd en beveiligd.

De voetballer woont het liefst wat teruggetrokken en dat is ook gelukt gezien de boerderij afgelegen ligt van de bewoonde wereld. In de nabije buurt staan namelijk geen andere huizen.

Dat de vader van Axel Witsel in de buurt woont, heeft een grote rol gespeeld bij de koop van de boerderij. Axel wilde graag dichtbij zijn vader zijn als hij in België is, weet de makelaar. Vader en zoon wonen nu op een paar kilometer van elkaar. De band tussen zoon Axel en vader Thierry is hecht. Zo hecht zelfs dat zijn vader ook Axels manager is. Vader Thierry is afkomstig uit Martinique en trouwde later met een Belgische.

Indeling

De boerderij dateert uit 1850, is bijna 800 vierkante meter groot en staat op een stuk grond van 88are. Ze telt vijf slaapkamers en evenveel badkamers. Aansluitend aan de hoeve bevindt zich een authentieke orangerie. In 1997 werden de gebouwen volledig vernieuwd, waarbij toen ook de orangerie werd aangebouwd en het achterliggend perceel werd aangelegd met terrassen, aanplanting, zwembad en parking.

De woning bevindt zich in de centrale vleugel. In de rechtse vleugel bevinden zich de originele paardenstallen met daarboven een grote zolderruimte. In de linkse vleugel ondermeer de garage voor vijf wagens, met daarboven een grote ruimte met een bar. Aan de achterzijde bevinden zich nog terrassen, een zwembad en de grote tuin.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...