Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Starterswoning voor One Direction zanger Liam Payne

dinsdag 13 januari 2015 10:46

"Woonst met onder andere bioscoop, zwembad en wijnkelder" 

One Direction zanger Liam Payne mag dan pas 21 jaar oud, hij heeft zijn eerste huis gekocht. Een starterswoning die gewone mensen zich in heel hun leven niet zouden kunnen permitteren. De popster betaalde 5,1 miljoen Britse ponden (ofwel 6,5 miljoen euro) voor het ruim 1000 vierkante meter tellende 'optrekje' dat op het platteland in het Engelse Surrey staat.

Er zijn vijf slaapkamers en vijf badkamers, een tennisbaan, een bioscoop, een gigantisch terras, een zwembad, een balletstudio en een wijnkelder die plaats biedt aan 700 flessen.

De 21-jarige Liam klaagde vorig jaar over zijn fans, die soms rond zijn huis lopen. Dat zal vanaf nu niet meer gebeuren. De grond om het huis staat niet alleen onder bewaking van camera's, maar wordt ook beveiligd met warmte-en bewegingscensoren.

Payne kan zich het huis permitteren, want ieder lid van One Direction verdiende het afgelopen jaar bijna zes miljoen pond.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...