Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Te koop: voormalig appartement van Franse actrice Brigitte Bardot

donderdag 28 november 2013 13:30

“6,1 miljoen euro voor luxeappartement met 10 kamers” 

Het Franse liefdesnestje dat ooit eigendom was van actrice en zangeres Brigitte Bardot staat te koop voor 6.100.000 euro. Het appartement dat zich in Parijs bevindt en zo’n 10 kamers bevat, was voor een tijdje het huis van het Franse topmodel en haar Duitse playboy Gunther Sachs met wie ze drie jaar getrouwd was.

Faciliteiten

Het prachtige Art Nouveau appartement is gebouwd in 1902 en staat in het 16e arrondissement, vlakbij de Rue de Passy. Het huis met drie slaapkamers beschikt ook over een rustige binnenplaats in de tuin en is rijkelijk gedecoreerd met een kleurenschema van rood, goud en wit. Dit luxeappartement bood ook plaats voor een vrij elegante biljartkamer die compleet was uitgerust met een klassieke Amerikaanse bar en een ovalen, glazen dak. Deze inrichting zou volledig geïnspireerd zijn op de beroemde Chez Regine nachtclub, vlakbij de Champs Elysees.

Wat vindt u van deze woning?

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...