Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Thomas Valkeniers van Pajota is Vastgoedondernemer van het Jaar

vrijdag 25 april 2014 15:31
Thomas Valkeniers van Pajota is Vastgoedondernemer van het Jaar

“Oscars van de vastgoedsector” 

De Confederatie van Immoberoepen (CIB Vlaanderen) reikte donderdagavond de Real Estate Awards uit, "oftewel de Oscars van de vastgoedsector". De award voor Vastgoedondernemer van het Jaar ging naar Thomas Valkeniers van Pajota, laat het CIB donderdag weten in een persbericht.

Kristof Welleman van ArchitectenWoning werd verkozen tot absolute Vastgoedbelofte van het Jaar. De prijs die CIB Vlaanderen elk jaar toekent aan een politicus met een "hart" voor vastgoed, ging deze keer naar federaal parlementslid Carina Van Cauter (Open Vld). Ingrid Maes, ondervoorzitter van CIB Limburg, werd dan weer bekroond voor haar engagement en jarenlange inzet. 

Troef

Thomas Valkeniers begon zijn carrière als stagiair-jurist, maar wist al snel dat vastgoed zijn ding was, zegt de CIB. In 1998 nam hij een bestaand vastgoedkantoor over. "Intussen is onze omzet verachtvoudigd, we hebben elf medewerkers en drie kantoren. Onze grootste troef is onze juridische dienst. Binnenkort verhuizen we naar ons nieuw hoofdkantoor dat moet uitgroeien tot een echt vastgoedhuis. Deze award is alvast een extra erkenning en stimulans voor het hele team."

De Real Estate Awards stonden dit jaar in het teken van ondernemerschap. 

(bron: Belga)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...