Tickets te winnen voor Belgische beurs voor het tweede huis

zaterdag 19 september 2015 09:57
Tickets te winnen voor Belgische beurs voor het tweede huis

“Info omtrent aankoop tweede verblijf” 

Droomt u van een tweede verblijf in binnen- of buitenland? Wenst u juridische en fiscale informatie omtrent de aankoop van een tweede verblijf? Bezoek dan zeker Second Home International in Brussels Expo en dat van 25 tot 27 september 2015. U ontdekt er meer dan 21 landen, waaronder toplocaties in Spanje, Frankrijk, Italië en Portugal én een uitgebreid dagelijks seminarieprogramma op Second Home International.

Gratis toegang

Immo Proxio geeft in samenwerking met het magazine Home & Trends 500 toegangskaarten weg voor deze najaarseditie van de Belgische beurs voor het tweede verblijf. Wie interesse heeft in een gratis duokaart, kan steeds contact opnemen met ons via ons contactformulier. Wij sturen u vervolgens de toegangskaarten op.

Exposanten

Deze Belgische beurs voor het tweede verblijf loopt van 25 tot en met 27 september 2015 en voorziet geïnteresseerden alvast van de nodige inspiratie. Maar liefst 140 exposanten, van makelaar tot vakantieparken, nemen de bezoekers mee naar de wondere wereld van de tweede verblijven en verstrekken een handvol informatie over diverse landen en hun talrijke regio's.Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...