Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Tien duurste huizen ter wereld

dinsdag 09 juli 2013 14:49

"Duurste privéoptrekje ter wereld in Mumbai"

De top tien bezienswaardigheden in de wereld, de top tien films die u moet gezien hebben, of de top tien lekkerste restaurants, het zijn maar enkele van de populairste lijstje die circuleren op het internet. Maar ook een top tien van de duurste huizen ter wereld kan hier zeker niet ontbreken. De website van alletoptienlijstjes.nl laat ons alvast meegenieten van deze woningen met een waanzinnig grote waarde.

De eer van deze top tien van de duurste woningen gaat hierbij naar een privéoptrekje in Mumbai. In 2009 heeft de Indiër Mukesh Ambani een nieuw huis laten bouwen in de stad, een wolkenkrabber van 1 miljard dollar. En dat natuurlijk met alles er op en er aan. Een helikopterplatform op het dak, een garage voor 168 auto's, fitnessruitmes, bioscopen en zwembaden zijn maar enkele van de vele faciliteiten.

Ook de andere duurste woningen in het lijstje hebben een waarde tussen 200 miljoen dollar en 100 miljoen dollar, ofwel tussen 154 miljoen euro en 77 miljoen euro. De eigenaars zijn vaak zakenmannen, beroemdheden of van adel. Deze woningen zijn het meeste gelegen in de exclusieve gedeeltes van Los Angeles, Londen of Aspen en bevatten allemaal zwembaden, meerdere badkamers, welnessruimtes en andere faciliteiten qua sport en spel. Sommige woningen zijn dan weer bekende decorstukken uit films zoals The Godfather en Dracula.

Aan welke woning geeft u de voorkeur?

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...